Onze specialiteiten

PROGRESSIEVE GLAZEN, COMPUTERGLAZEN, ZONNEBRILLEN OP STERKTE

PROGRESSIEVE GLAZEN

Wij zijn specialist in het opmeten en monteren van progressieve glazen.

Wij garanderen je het beste kijkcomfort, dankzij professionele oogmetingen en brillenglazen van de laatste generatie, perfect afgestemd op jouw behoeften. Om je persoonlijk kijkprofiel te bepalen, gebruiken we hoogtechnologische apparatuur om verschillende parameters te meten. Jouw kijkprofiel houdt rekening met je hoofdbewegingen, lichaamsvorm en levensstijl. Zo ontwerpen we glazen op jouw maat!

COMPUTERGLAZEN

Multifocale brillenglazen bieden een uitstekend zicht op elke afstand, maar de zone waarmee we naar onze computer kijken (50 cm afstand) is vaak net te klein om de hele dag comfortabel te werken. Computerglazen lossen dit probleem op door een extra brede kijkzone te voorzien voor het tussenzicht!

ZONNEBRIL OP STERKTE

Een goede zonnebril is onmisbaar, ook als de zon niet schijnt. Draag je een gewone bril dan heb je een zonnebril op sterkte nodig. De meeste zonnebrillen kunnen worden voorzien van glazen op sterkte waarbij de keuze in kleuren zonneglazen vrijwel onbeperkt is. Van licht tot zeer donker, maar ook de hippe felle kleuren en spiegelglazen zijn op sterkte verkrijgbaar. De keus is aan jou! Natuurlijk kan je ook altijd kiezen voor meekleurende brillenglazen.