Onze garanties

OMDAT JIJ GRAAG ZIET EN
WIJ JOU GRAAG TERUGZIEN

2 JAAR GARANTIE


2 jaar garantie op breuk & diefstal van jouw optische glazen.

Bij vervanging onder garantie bieden we: het 1e jaar en het 2e jaar 50% tussenkomst.*

OPTISCHE GLAZEN


We adviseren je steeds de meest innovatieve glazen volgens jouw levensstijl.

Wij kiezen resoluut voor innovatie en een optimaal kijkcomfort. Voor de 40-plussers bieden we multifocale glazen op maat aan met de breedste kijkzone. Scherp zicht op alle afstanden; ver, tussen en nabij.

MAATWERK


Maatwerk dankzij perfecte metingen.

Aan de hand van verschillende metingen worden je glazen op maat geproduceerd en perfect gemonteerd. We houden rekening met uw pupilafstand, oogbeweging, inclinatie van je bril, VERTEX-afstand, kromming van je bril, hoogte van je pupillen in de bril en we adviseren het juiste type glazen volgens jouw leefstijl.

EXTRA DUN GLAS


Jouw optische glazen worden extra dun geproduceerd dankzij maatwerk.

Met behulp van een geautomatiseerde 3D-scanner wordt de vorm van het montuur afgetast op basis van meer dan 10.000 verschillende meetpunten. Zo kunnen wij het glas extra dun en volledig op maat van jouw bril laten produceren. Je glazen worden vederlicht, extra dun en dus zeer mooi en comfortabel.

NIEUWSTE OPTIES


Optische glazen met de nieuwste opties.

Wij voorzien je glazen van een hardlaag tegen fijne krasjes en een water- en vetafstotende laag. Verder zijn je glazen behandeld met een meervoudige ontspiegeling tegen hinderlijke reflecties. 99% van de zijdelingse en achterliggende reflecties zijn hierdoor geneutraliseerd. Veilig en esthetisch!

ONDERHOUDSBEURTEN


Je krijgt regelmatig een gratis onderhoudsbeurt van je nieuwe bril

We controleren of je bril recht staat op je neus, rekening houdend met je pupilafstand. Je hebt gekozen voor maatwerk, dus moet de bril steeds correct recht op je neus staan, om misvormingen van je zicht te vermijden, vooral bij multifocale glazen. Deze onderhoudsbeurten van je bril zijn noodzakelijk voor een optimale hygiëne en om jarenlang altijd een perfect zicht te hebben.

GEWENNING


6 weken gewenningsgarantie.

Kan je ondanks onze deskundige begeleiding niet binnen de 6 weken wennen aan multifocale glazen, dan worden die kosteloos vervangen door andere glazen van hetzelfde type.

*Garantie op een welbepaalde lijst van innovatieve glazen. Bij diefstal vragen wij een politieattest. Deze garantie is eenmalig gedurende de garantieperiode. Het product dat je verkrijgt onder de garantievoorwaarden is identiek (of gelijkwaardig) aan het aangekochte product. Geen garantie op krassen en/of splinters op de rand van de glazen. Elke onderhoudsbeurt word je kosteloos aangeboden en heeft een waarde van €15,00. De onderhoudsbeurten zijn noodzakelijk opdat wij je de garantie kunnen bieden. Bij misbruik worden de garantievoorwaarden herzien. 2 jaar garantie op fabrieksfouten van de glazen en monturen.